Carregant Esdeveniments
14
abril

Xerrada d’Educació Emocional
“Connect@ emocionalMENT”

14 abril / de 11:00 - 12:30
  • Aquest event ja ha passat.

Xerrada d’Educació Emocional: “Connect@ emocionalMENT”

Emoticat, associació de Santa Perpètua, ofereix aquesta xerrada com a part de la Campanya de Sensibilització per la Intel·ligència Emocional i el Voluntariat, promoguda per al 2018.

Le emocions ens acompanyen a la vida i a vegades resulta difícil explicar la seva gran importància. Mitjançant aquesta xerrada desitgem oferir una experiència per a sentir i comprendre el món emocional. Amés d’escoltar posareu en marxa altres sentits que amplificaran el nostre missatge envers la intel·ligència emocional. La teoria i la pràctica es combinen i esdevé un aprenentatge vivencial. La nostra forma de transmetre coneixements és com un espectacle o un joc que capta la teva atenció i interès. Et Connect@ emocionalment per a iniciar l’educació emocional pròpia i dels teus fills.

Què és important en la vida per a cada un de nosaltres?
La majoria de les persones responem que el benestar i la felicitat pròpia, dels fills, família, i de les persones que ens importen. La intel·ligència emocional està dedicada a aconseguir benestar físic, emocional, mental i energètic. A través de l’aprenentatge emocional i social adquirim una sèrie d’habilitats per a relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres d’una manera efectiva i intel·ligent. Les intel·ligències valorades a l’escola, lògica i llengua, no són els coneixements que faran més feliços als teus fills, ni reeixits professionalment. Avui dia es fa imprescindible una educació emocional de nens i adults que s’enfronten a grans dosis d’estrès i ansietat, on hi ha alteracions mentals i físiques que només es regulen amb fàrmacs. És responsabilitat de la societat i, especialment, dels pares dotar-se de coneixements que permetin enfrontar-se a les dificultats de la vida de manera equilibrada.

Saps què és la IE?
És l’habilitat per saber què sentim, posar-li nom i gestionar les emocions si resulten incòmodes o pertorbadores. És l’eina per conèixer la importància de la por, controlar la ira i empatitzar amb l’entorn. Significa identificar les emocions dels altres i relacionar-se amb habilitat en els diferents contextos: família, treball i societat.

Quines activitats ofereixen entrenament emocional?
Qualsevol activitat feta amb consciència educativa permet adquirir coneixements i pràctica en intel·ligència emocional. Ja sigui per mitjans tecnològics, cursos o lectures, endinsar-se en el món emocional només aporta beneficis. Emoticat oferim educació emocional en el lleure, temps d’esbarjo i aprenentatge. Volem ajudar en la formació de persones de qualsevol edat i grup. Desitgem que les nostres activitats lúdiques i formals siguin el motor del vostre creixement. Els tallers, cursos i accions d’Emoticat tenen la finalitat de dotar d’eines per a tu: autoconeixement, automotivació i autoregulació que reverteixen en habilitats per a ser feliç. També propicien l’aproximació cap els altres com a part del nostre funcionament.

Inscriu-te al taller

Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadel

Detalls

Dia: 14 abril
Hora: 11:00 - 12:30
Categories d'Esdeveniment: ,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,

Recinte

Venue Name: Vida Meva
Address: Passatge Vallés, 16
Sabadell, Barcelona 08203 Spain

+ Mapa de Google
Telèfon: 649625070

Deixa un Comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada