Núria Fernández

Professora Shakti Dance
Núria Fernández

Ballarina: Ballet clàssic amb Sabina Rocamora a Sabadell (any 1985 fins a 1987)
Terapeuta: Teràpia Floral del Dr.Edward Bach (70 hores) amb el Dr.Ricardo Orozco de Sedibac a Barcelona (any 2001)
Terapeuta: Tècnica Metamòrfica de (70 hores) amb Carlos Cruz a Barcelona (any 2002)
Professora de Ioga: Formació de Hatha Ioga (450 hores) amb Josma Coll Perucho a Espai Obert de Sabadell (any 2009)
Professora de Shakti Dance: Nivell 1 i Nivell 2 (Yoga Kundalini i Dansa) amb la creadora del mètode Sara Avtar a Shunia Yoga de Barcelona (any 2012)
Profesora de Child Play (Ioga per nens) amb la seva creadora Gurudass Kaur (any 2013)

Sobre Mi: Sempre em va agradar ballar i vaig estar practicant diferents estils de dansa fins que els meus genolls em van començar a molestar, llavors em trobava en una etapa de la meva vida en la qual el treball, la casa i els nens em feien portar un ritme molt accelerat.
Va ser aleshores quan vaig començar a anar a classes de ioga, i després de tres anys de pràctica com a alumna, vaig començar a connectar també amb la filosofia del ioga, va ser llavors quan em vaig formar com a professora de Hatha ioga.
Més tard va aparèixer en la meva vida el Shakti Dance, podent unir, així, les meves dues passions; la dansa i el ioga. I finalment el ioga per a nens, donant-me l’oportunitat de tornar a connectar amb la nena a través del joc i la diversió que ells em transmeten.
Fa 10 anys que em dedico exclusivament a impartir classes de ioga i també faig tallers de finalització de setmana de Ioga i Shakti Dance.
Gaudeixo diàriament amb el meu treball i em sento beneïda amb ell, agraeixo als alumnes que acudeixen a les meves classes, que em permeten expressar, crear, créixer com a persona i aprendre cada dia amb ells compartint el que he après.