Jessica Carnicero

Professora Psicomotricitat

Formada en Psicomotricista i estimulació del mètode pedagògic a través del moviment corporal i els sentits de la primera infància 0-3 anys al centre Andares especialitzat en la cura del nen i el seu entorn d’Elisabeth Fodor i Montserrat Habiten en 2010.

Vaig voler complementar amb el massatge infantil formada en AEMI (associació espanyola de massatge infantil) en 2010.

Des de llavors sempre he sentit curiositat sobretot el que envolta aquesta etapa. He seguit formant-me, seminaris, cursos, xerrades….vaig descobrir que la música ho és tot i realitzi en el 2015 la formació completa de cançons, danses, dinàmiques amb Damaris Gelabert.

En els 7 anys que porto compartint experiències amb famílies amb bebitos vaig descobrir el món del porteig, tots els beneficis que aporta tant per al bebè com per a la parella la inquietud em va poder i vaig decidir realitzar el curs d’Assessora de Porteig (2016).

Llibertat, expressió, espontaneïtat, moviment…així és el món infantil, però que puc fer? Ioga en família!!! Com és? Que es fa? No vaig dubtar, vaig buscar informació aquest any 2017 i vaig realitzar la formació amb YOGUITOS, activitats plenes de jocs, música, diversió on aprendre tots junts el ioga d’una manera divertida i diferent.
És un món tan màgic, ple d’aprenentatge, de compartir experiències amb totes les famílies que sempre hi ha més coses que veure i aprendre.
“Gràcies per il·luminar el món amb un somriure”