suport a la lactància i la primera criança.

Grup d’acompanyament a la primera criança

Definició:
És un espai tranquil, íntim, calmat i molt respectuós i de total comprensió que té com a finalitat viure l’etapa de la primera criança d’una manera compartida.

Un lloc on compartir amb altres famílies les teves experiències, alegries, pors… resoldre els dubtes i les dificultats entorn de l’alletament matern encara que també sou benvingudes totes les famílies sigui quina sigui l’opció que hàgiu escollit (tot i que en el grup sempre es parlarà de la lactància materna com el millor pels nostres fills) i de tot allò que sorgeixi de les necessitats del grup.

Les reunions poden resultar molt útils també per a les dones embarassades, ja que tenen la possibilitat d’aprendre els fonaments de la lactància materna i aspectes bàsics de la primera criança i sentir-se així més segures un cop el seu nadó hagi nascut.

A més és un indret excel·lent per fer noves amigues que comparteixen les teves mateixes inquietuds.

Les trobades es complementaran amb xerrades puntuals sobre temes concrets d’interès, com ara; el part, el post part, la lactància, l’alimentació, el son, el plor, la tornada a la feina.

Inscriu-te i/o demana més informació sobre el Grup d’Acompanyament Primera Criança.

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE'Ta aquesta activitat (quotes mensuals, veure tarifes).
-O vols MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Data i Hora

Dijous
16:30 - 17:30

Detalls

Equipament:
opcional, coixí de lactància, tirallet o accessoris dels que necessitis saber quina es la millor usabilitat.
Adequat per a:
Mares lactants.