Reconeix i orienta els teus pensaments

Mindfulness i Meditació per Adults

CURS INTENSIU DE JULIOL – Inici dia 2 de Juliol

4 sessions – 110€ per persona

Els Dilluns de 19:00h a 20:30h

Dirigit: Aquest curs és per a tothom.

Descripció: El mindfulness és la pràctica d’obrir-se al moment present, a través del cultiu de la presència i la compassió. El curs de mindfulness consisteix en una formació vivencial orientada a desenvolupar habilitats de regulació del malestar físic i emocional i de cultiu d’estats mentals positius. Les sessions consten de meditacions guiades, exposicions teòriques i dinàmiques de grup experienciales.

Mindfulness és una pràctica orientada al reconeixement i acceptació dels pensaments, sentiments o sensacions en el camp atencional.
L’entrenament en Mindfulness permet prendre consciència de la respiració, de la dimensió corporal, dirigir l’atenció cap a la naturalesa transitòria dels fenòmens interns: l’experiència sensorial…etc. En els últims anys, l’entrenament en aquesta pràctica ha multiplicat les seves aplicacions en psicologia i medicina, facilitant el tractament d’una gran varietat de trastorns psicològics.

Objectius

  • Entrenar l’atenció focalitzada i oberta.
  • Millorar la concentració i l’atenció.
  • Proporcionar eines per entendre i regular les emocions.
  • Disminuir l’ansietat, l’estrès i la fatiga.
  • Potenciar les habilitats socials com la paciència, l’empatia, l’alegria pel benestar dels altres o l’equanimitat.
  • Incrementar la creativitat.

Observacions: El curs consta de 8 sessions d’1,5 hores cada una.
Cal portar roba còmode per a poder fer els exercicis. i qui ho consideri necessari també pot portar llibreta i boli per apuntar.

Preu:

190
Lúcia Rodríguez

Lúcia Rodríguez

Instructora de Mindfulness
Practicant de meditació des de fa 10 anys, col·laboradora amb el temple budista Dag Shang Kagyu (Panillo, Huesca).

inscriu-te i/o demana informació sobre Mindfulness

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE'T a aquesta activitat (quotes mensuals, veure tarifes).
-O vols MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Dia i Hora

Divendres
10:00 - 11:30