Aprèn a calmar cos i ment mitjançant respiració conscient.

Meditació per Adults

Dirigit: Aquestes classes són per a tothom.

Descripció: Meditació oberta a tothom a través de la respiració conscient.
Meditacions de ment buida per aprendre a calmar ment i cos.
Dirigides per Marta Fernández, Professora de Tai Chi Chuan i Qi Gong i Metge de Medicina Clàssica Xinesa.

La meditació estimula l’autocuració, ens proporciona major consciència i creativitat, estimula i reforça les zones del cervell assignades a la felicitat i l’alegria, augmenta el quocient intel·lectual i estimula el sistema immunològic, entre molts altres avantatges.

Observacions: Cal portar roba còmode.

Marta Fernández: “Jo al principi de tot no pensava pas acabar dedicant-me a això… havia estudiat geologia! Un bon dia el metge em va dir que havia de parar, canviar de feina i buscar alguna cosa que em relaxés, i així, sense saber què era vaig començar el meu camí en el Tai Chi i el Qi Gong.

15 anys després sóc més conscient del que encara no he après que del que sé, però puc dir que conec unes quantes coses, com una base de Tai Chi prou per a guanyar el campionat de Catalunya, o la formació de Qi Gong mèdic que tinc impartida pels hospitals de la xina on tracten només amb aquest coneixement mil·lenari.
La meva formació de medicina clàssica xinesa m’ha ajudat a aprofundir en la filosofia taoista i el coneixement del cos en l’àmbit holístic.
La meditació és un món, jo m’he apropat des de la medicina clàssica xinesa i el Qi Gong.”

Preu Socis:

GRATUÏT

Preu No Socis:

5 (Pack: meditació + Té o infusió)

inscriu-te i/o demana informació sobre Mindfulness

Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

1er Divendres de cada mes a les 18:30h

Divendres
18:30 - 19:30