Ioga Postpart

A qui va dirigit:
Una vegada ja tenim al nadó amb les nostres vides i ja hem passat per la quarantena, podem començar a fer les classes de postpart amb el bebè que ens acompanyarà durant tota la sessió.

Observacions:
És recomanable respectar els 40 dies que fa que hem parit, per tots els canvis que ha sofert el cos de la dona, tant físics com mentals i espirituals. En el cas que el part hagi estat a través d’una cesària, el temps recomanable és de 2 a 3 mesos, la cicatriu ha d’estar ben curada i no hi ha d’haver molèsties ni dolor abdominal.

Descripció:
La dinàmica de les sessions depèn dels bebès, hi ha una intermitència pel que fa a treball físic, doncs si hem de canviar bolquers, alimentar al nadó o acollir-lo perquè senzillament plora, aturem l’activitat i la recuperem quan ho creiem convenient. Cuidem l’ambient per tal que la diada mare-nadó estiguin a gust i se sentin com a casa.

Treballem sempre respectant el cos i anem gradualment augmentant la intensitat de l’esforç físic. Procurem anar recuperant la forma i la bona posició corporal, que teníem abans de l’embaràs.
Les postures són específiques per recuperar la tonicitat del sol pelvià, juntament amb el cinturó abdominal-lumbar, utilitzant diferents tècniques com la hipopressiva. També combinem algunes postures de ioga amb el bebè, jugant, estimulant i fent-lo participar de la classe.

Inscriu-te i/o demana més informació sobre Ioga Postpart.

Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Detalls

Equipament:
Per venir a fer les classes nomes cal portar roba còmode.
Adequat per a:
Mares amb la quarentena passada.