Disfruta del ioga en família

Ioga en Família

 Ioga per a tota la Família

Dilluns de 18:00h a 19:00h

Dirigit a: Aquesta activitat està pensada perquè vingui tota la família, tant pot ser un dels pares com tots dos, amb un dels fills o tots els fills.
Els nens a partir de 3 anys.

El Ioga en Família “yoguitos” es treballa d´una manera divertida, creativa a través de jocs i es creen històries. Practicarem postures individuals, parelles, en grup…

Treballarem la respiració, la relaxació, la comunicació i la concentració.

Beneficis: Desenvolupa força, equilibri, flexibilitat, coordinació física i mental. Millora la circulació de la sang, i a desenvolupar les funcions cerebrals gràcies a la concentració que es requereix.
Millora la confiança; aquest és un altre benefici important. El ioga familiar compenetra a tots els integrants de la família, enfortint així la confiança mútua i en si mateixos.
Higiene postural: Espai per créixer, crear i compartir amb el cor.

Observacions: roba còmode, mitjons antilliscants.
Duració: 1hora

La Tarifa Simple inclou 2 membres de la unitat familiar.
Per cada membre extra hi ha un suplement de

6
mensuals

Jessica Carnicero

Professora Psicomotricitat
Formada al centre Andares especialitzat en la cura del nen i el seu entorn d'Elisabeth Fodor i Montserrat Habiten en 2010.

inscriu-te i/o demana informació sobre Ioga en Família

Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.