Ioga Embarassades

A qui va dirigit:
A les dones embarassades que vulguin preparar-se cap a la maternitat, amb consciencia i amb bona forma fisica i mental.

Observacions:
Aquesta activitat es pot començar des del principi si la dona es troba bé.
També es pot considerar començar passat el primer trimestre de la gestació, quan l’embaràs s’assenta i s’integra en el cos de la dona.

Descripció:
El ioga es una excel·lent modalitat per que treballa el cos, la ment i l’esperit al mateix temps.
Els beneficis d’aquesta practica es multipliquen quan estem embarassades, durant les sessions es posa molta atenció en incloure al futur nounat, creant vincle amb la vida que està creixent a dins de la propia matriu de la dona que gesta.
També treballem per a crear espais a on la dona pot connectar-se amb les propies sensacions i les transformacions que comporta l’embaras.

Per altra banda també donem molta imporatncia en recuperar la seguretat i la confiança en el propi cos, i convidar a que la dona es reconecti amb la part instintiva, per poder viure el part com a una experiencia unica, meravellosa i culminant en la propia vida i en la vida de les persones.

inscriu-te i/o demana informació sobre Ioga Embarassades.

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE'M a aquesta activitat (quotes mensuals, veure tarifes).
-O vols MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Data i Hora

Dimecres
19:30 - 20:30

Detalls

Equipament:
Per venir a fer les classes nomes cal portar roba còmode.
Adequat per a:
Mares amb la quarentena passada.