FitnessMUM fitness per a embarassades i mares amb nadons

FitnessMUM
Dimecres de 18:15h a 19:15h amb NADONS
Dimarts de 10h a 11h amb NADONS
Dijous de 10h a 11h EMBARASSADES

A qui va dirigit:
Classes de fitness per a embarassades i per a mares que hagin donat llum recentment i que vulguin recuperar la forma física, la activitat es fa amb nadons “en el cas de les mares”.

Descripció:
En aquestes classes treballarem abdominal hipopressiu, i us ajudarem a recuperar la tonificació muscular, equilibri i resistència cardiopulmonar.

Observacions:
EMBARÀS: En cas d’embaràs es pot realitzar l’activitat a partir del primer día fins el día abans del part, sempre amb les possibilitats de cadascú.
Durant l’embaràs t’activarà les endorfines i et sentiràs millor física i anímicament.

MARES: Les mares podeu iniciar les classes passades les 6 setmanes rere el part si és vaginal i 8 setmanes si ha sigut cesària.
En amdues situacions es recomanable prèvia confirmació mèdica.

Diana Cirera Ramon

instructora de FitnessMUM
Diana Cirera Ramon, Graduada en ciències de l'Activitat Física i l'Esport per l’INEFC a Barcelona i formada en tècniques hipopressives. Entrenadora de FitnessMUM, Vida Meva.

Inscriu-te i/o demana més informació sobre FitnessMUM

Tria:
Autorizo recibir informaciones comerciales de Vida Meva y el tratamiento de los datos conforme al aviso legal aquí disponible.
En conformidad con la Ley Orgánica 15/1.999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que al enviar su solicitud consiente que los datos personales e informaciones que usted facilite en este formulario, queden registrado/as en un fichero el responsable del cual es la Asociación Vida Meva con el fin de la gestión del servicio solicitado en el mismo (incluyendo el contacto por medios electrónicos) y que sean comunicados (en el caso de ser necesario para la correcta gestión de su solicitud) a la persona responsable de la Asociación para que esta se ponga en contacto con Usted a los citados efectos. Ud. podrá ejercitar el derecho de acceder a sus datos de carácter personal, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento mediante solicitud escrita acompañada de una copia del DNI u otro documento oficial de identificación dirigida a Vida Meva - Pasaje del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Dia i Hora

Dimarts
10:00 - 11:00
Dijous
10:00 - 11:00

Detalls

Equipament:
Per venir a fer les classes nomes cal portar roba còmode.
Adequat per a:
Embarassades i mares amb la quarentena passada.