FisioMUM Embarassades

FisioMUM Embarassades

Regala’t el moviment que el teu cos necessita per gaudir de la maternitat!

Aquestes classes estan destinades a preparar el cos per al part, i ajudar a alleujar algunes molèsties de l’embaràs. Es poden realitzar durant totes les etapes de l’embaràs. En aquest grup no hi ha nivells, ARA és un bon moment per començar!

Quan una dona es queda embarassada experimenta, al llarg de tot el procés, canvis físics que van més enllà del diàmetre de la seva panxa. La seva columna, els seus malucs, les seves articulacions i la seva musculatura, entre altres, s’aniran adaptant per albergar al bebè i donar a llum posteriorment.

A conseqüència d’aquests canvis propis de la gestació es poden desenvolupar certes patologies, molèsties i dolors a la futura mamà.
Aquestes classes et seran de gran ajuda per minimitzar els dolors normals del procés, preparar-te per al part, i compensar els canvis en el teu cos.

Amb FisioMUM Embarassades aprendràs a cuidar-te les 24h del dia i evitar lesions i males postures.

Anna és la fisioterapeuta que dirigirà el grup i et guiarà de forma individualitzada resolent tots els dubtes que tinguis.

Beneficis de la Fisioteràpia durant l’embaràs:

 • Atenua dolors propis de l’embaràs: lumbàlgies, ciàtica, dolor d’esquena, en la pelvis, fins i tot inflamació de cames i peus.
  * Una de les fórmules més eficaces per a aquests casos són els massatges.
 • Ajuda en la prevenció de l’aparició de varices i aranyes vasculars.
 • Redueix les enrampades i lesions musculars mitjançant exercicis d’estirament i re-educació postural.
 • Evita problemes d’incontinència urinària durant l’embaràs i després, mitjançant exercicis pèlvics específics, entre altres els exercicis de Keggel.
 • Ajuda a millorar les molèsties ocasionades per la retenció de líquids, que genera inflor en les cames i incomoditat.
 • Ofereix recursos per aprendre a controlar la respiració, tant per facilitar el treball del part, i com a tècnica de relaxació per reduir l’ansietat i l’estrès de l’embarassada.
 • Enforteix i prepara la zona pèlvica per afrontar el moment del part.
  * Amb la maniobra del massatge perineal s’evita la necessitat de l’episiotomia.
Anna Abella

Anna Abella

Fisioterapeuta
Diplomada en Fisioteràpia per la Escola Universitària Gimbernat. Instructora de fisioMUM.

Inscribete y/o solicita más información sobre fisioMUM Embarazadas.

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE'T a aquesta activitat (quotes mensuals, veure tarifes).
-o MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Dia i Hora

Dimecres
09:45 - 10:45