FisioMUM - Fisioteràpia Postpart

FisioMUM – Fisioterapia postpart

Regala’t el moviment que el teu  cos necessita per gaudir de la maternitat!
Amb FisioMum ens moure’m de forma suau, gaudirem recuperant el nostre estat físic i cuidant la nostra esquena. Trencarem amb males postures, estirarem, treballarem la zona abdominal i el sol pèlvic de forma terapèutica, ens relaxarem  i connectarem amb el nostre cos.

Aprendrem a cuidar-nos les 24h del dia i evitar lesions i males postures.

En aquest grup no hi ha nivells, ara és un bon moment per començar!

L’Anna és la fisioterapeuta que dirigirà el grup i ens guiarà de forma individualitzada resolent tots els dubtes que vulgueu.  A més podeu portar els vostres bebès!!! Ens divertirem en un espai lliure on podràs atendre el teu nadó en tot moment.

Anna Abella

Anna Abella

Fisioterapeuta
Diplomada en Fisioteràpia per la Escola Universitària Gimbernat. Instructora de fisioMUM.

Inscriu-te i/o demana més informació sobre fisioMUM.

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE'T a aquesta activitat (quotes mensuals, veure tarifes).
-o MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Dia i Hora

Dijous
11:00 - 12:00

Detalls

Equipament:
roba cómode i un mocador gran tipus muselina pel bebè.
Adequat per a:
A mares amb ganes de cuidar-se!