Escola de Pares EMOTICAT

Programa “educar en +”

Dissabtes d’11:00h a 12:30h Activitat quinzenal. (dos sessions d’1,5 hores al mes)

Dirigida a mares i pares amb fills de qualsevol edat que vulguin aconseguir eines per entendre i afrontar situacions difícils.

La proposta Emoticat d’Escola de Pares està pensada per aprendre estratègies educatives parentals, tot passant per un canvi personal en com sentim les emocions, què pensem d’elles i com actuem per a obtenir els nostres objectius.

Les famílies necessiteu saber com respondre a situacions difícils amb els vostres fills. És un temps en què la informació flueix per les xarxes i hi ha cursos de tota mena però no sabeu per on començar. Emoticat ofereix un camí amb respostes pràctiques mentre s’adquireixen coneixements.

Un dels objectius dels pares és que els nens cooperin i facin el correcte en un moment determinat. També cal educar per desenvolupar destreses i la capacitat de manegar situacions exigents, frustració i tempestes emocionals que els seran útils en l’adolescència i la vida adulta. Per a això, s’han de repensar la disciplina i els valors familiars, conèixer als vostres fills, com funciona el seu cervell i com els podeu ajudar en el seu desenvolupament emocional.

Escola de Pares del programa “educar en +” segueix una metodologia experiencial, activa i participativa.

Formadora: Carme de Andrés, Psicòloga i Mentoring d’EMOTICAT

Consulta el Calendari Propi d’Emoticat

INICI CURS 2019: Dissabte 2 de febrer

Matrícula (pagament únic)

10

Material (pagament anual)

10

Quota mensual (5 mesos)

38

servei de cangur (per nen)

6

Curs Senser (5 mesos ) Gaudeix del 15% dte.

161,5
Aquest preu no inclou la matrícula, el material ni el servei de cangur.

inscriu-te i/o demana informació sobre la Educació Emocional Emoticat.

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE-US a aquesta activitat
-O vols MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Dia i Hora

Dissabte
11:00 - 12:30