Educació Emocional per a la Primera Infancia

Activitat quinzenal.

A qui va dirigit:

A nens i nenes de 2 a 4 anys acompanyats de la seva mare, pare i/o familiar.

Descripció:

Els infants de 2 a 4 anys inicien l’aprenentatge emocional i social, que a aquestes edats queda marcat a foc en el seus cervells.

S’han comprovat els beneficis de l’educació emocional en els nens i nenes a partir dels 2 anys, en la seva capacitat d’identificar i expressar emocions bàsiques per a la millora de les seves habilitats socials. Treballar els sentiments i emocions des de la primera infància, com una actitud que ha de tenir present en tot moment la família, millora l’autoconsciència i la confiança d’un mateix, domina les emocions i els impulsos i augmenta l’empatia i la col·laboració entre els infants.

Mentre ell juga, tu aprens una altra forma d’educar, compartir i gaudir.

En aquestes classes aprendràs com educar amb intel·ligència emocional, regles bàsiques sobre el funcionament del nostre cervell, emocions i pensaments. jocs que ensenyen a ser conscient, autoregular-se i assolir objectius, pràctica i transferència a la teva vida diària.
L’objectiu és millorar la capacitat d’expressar les seves emocions bàsiques i com repercuteix en les seves habilitats socials.

Les classes s’estructuren en dues parts:

  1. La primera és conjunta, on els progenitors comparteixen activitats lúdiques i educatives (jocs, manualitats, titelles, contes, relaxació, etc.);
  2. La segona part es per separat. Durant 45 minuts, aproximadament, els adults reben entrenament emocional amb la psicòloga i els infants juguen i creen amb l’educadora.

Les sessions transcorren amb tranquil·litat perquè tots tenen contacte visual i es va creant cohesió de grup en les primeres experiències de relacions socials dels participants menuts.

Pots trovar més Informació a la web:

http://emoti.cat/taller-familiar.html

Consulta el Calendari Propi d’Emoticat

quota mensual

32

inscriu-te i/o demana informació sobre la Educació Emocional Emoticat.

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE-US a aquesta activitat
-O vols MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Dia i Hora

Dimarts
18:00 - 19:30