Curs Intensiu: Fitness + Dieta

Aquest curs està dirigit a tothom que tingui interès a cuidar-se i adquirir bons hàbits: estar en forma, aprendre a menjar de forma saludable i perdre pes.

Que inclou aquest curs?

  • 12 sessions d’entrenament d’alta intensitat (HIT) d’una hora de durada
  • 3 visites amb la nostra Dietista nutricionista.
  • 1 Dossier resum del curs on trobareu les pautes i consells per a una bona alimentació així com el programa d’exercicis físics per a fer a casa.

Dietètica i Nutrició
L’única manera saludable de tractar el sobrepès i aconseguir resultats duradors a llarg termini és la reeducació nutricional i el canvi d’hàbits. Per això, no és recomanable que segueixis dietes massa restrictives o les anomenades “dietes miracle“.

En el dossier, que t’entregarem, trobaràs un menú genèric sobre el que treballarem i adaptarem segons les teves necessitats i objectius, tenint en compte els seus gustos, estil de vida i costums.

Entrenament d’alta intensitat (HIT)
Sessió estructurada amb un escalfament, una part principal tipus HIT (entrenament d’alta intensitat), caracteritzada per un treball de predomini cardiorespiratori organitzat en repetides sèries d’exercicis de curta a llarga durada, realitzats a alta intensitat i intercalats amb períodes de recuperació, i una part final on es realitzaran tant tècniques hipopressives com estiraments.

Que cal portar?
Roba còmode per a realitzar els exercicis, calçat esportiu, una botella d’aigua i una tovallola.

Contraindicacions:
Es recomana prèvia confirmació mèdica si pateixes malalties carcardiorespiratories, cardiovasculars o altres malalties diagnosticades així com lesions articulars i musculars.

Calendari del Curs

Curs Complet: 12 sessions HIT + Dieta + Dossier

Preu Genèric

180

Preu Soci/a

160

Pack Parella

320

Curs reduït: 6 sessions HIT+ Dieta + Dossier

Preu Genèric

122

Preu Soci/a

102

Pack Parella

204

Inscriu-te i/o demana més informació sobre Hatha Ioga

Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadel

Data i Hora

Dilluns
19:15 - 20:15
Dimecres
18:15 - 19:15

Detalls