Curs de Massatge Infantil

Beneficis del Massatge Infantil

Curs pràctic de 5 dies (5 sessions)
Per a nadons d’entre 0 a 12 mesos.
Es donaran les bases per a realitzar un massatge infantil:

•Ajuda a crear i enfortir els vincles afectius.
•Alleuja el malestar produït per còlics i gasos.
•Facilita el somni del bebè.
•Reforça el sistema immunològic
•Ajuda a madurar el sistema nerviós
•Ofereix tranquil·litat i moments de dedicació exclusiva.
•I molts mes….
Curs impartit per Susana Carvajal, educadora de massatge infantil, avalada per AEMI/IAIM (Associació Espanyola de Massatge Infantil/International Association of Infant Massage).

Es pot venir en parella.
Classes reduïdes per assegurar una bona atenció.
Es recomana portar roba còmode, una tovalloleta o mocadoret per a estirar el nadó i tot allò que el vostre nadó pugui necessitar.

Estàs interessada? Reserva la teva plaça:

Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Detalls

Equipament:
Recomanem portar olis essencials i un mocadoret o tovallola per a estirar el nadó.
Adequat per a:
Gaudir del contacte amb el nadó amb coneixement terapèutic.
Horari
A definir