Qi-Gong, exercita cos i ment a partir dels 50.

Qi gong +50

A qui va dirigit
A persones de més de 50 anys que busquin mantenir el cos i la ment àgil mitjançant exercicis suaus, respiració conscient i meditació.

Descripció
EL Qi-Gong és un conjunt de tècniques tan físiques com meditatives que tenen més de 4000 anys d’història. Desenvolupat a la Xina, s’ha expandit al llarg dels últims 50 anys per tot el món.

La classe es divideix en grans grups:

  • estiraments, per mantenir el cos àgil,
  • exercicis suaus, per treballar la respiració, els òrgans interns i els tendons
  • 10-15 minuts de relaxació al final de la classe, per aconseguir silenciar la ment, i relaxar-la.

Observacions
Classes d’una hora d’exercici suau, portar roba còmoda i mitjons gruixuts.

Inscriu-te i/o demana més informació sobre Qi-Gong

Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Dia i Hora

Dilluns
09:30 - 10:30

Detalls

Equipament:
Cal portar roba còmode i mitjons gruixuts.
Adequat per a:
Gent de 50 anys o més que vulgui harmonitzar cos i ment.