Ioga pels més petits

Ioga per Nens

Aquestes classes estan pensades perquè els nens tinguin un primer contacte amb el Ioga mitjançant jocs i exercicis propicis per a la seva edat.

Dirigit a nens d’entre 4 i 8 anys. Els dividirem en dos grups segons la seva edat:
• Grup de 4 a 6 anys
• Grup de 6 a 8 anys.

El ioga es una excel·lent modalitat per que treballa el cos, la ment i l’esperit al mateix temps.
Concentrar-se en els exercicis i la respiració ajuda al nen a sentir-se revitalitzat i tranquil a l’hora per a afrontar l’estrès i la hiperactivitat de la vida moderna.
La capacitat de focalitzar-se, exercitada des de ben petit ajuda a l’aprenentatge general, predisposant al nen a ser més atent.

El Ioga per nens i famílies es basa en un programa innovador on treballem un primer contacte amb el Ioga d’una manera divertida a través d’activitats creatives, jocs, cançons.

Permet que la seva pròpia saviesa interior surti a la llum en un ambient de diversió i acceptació i permet que les activitats li serveixin per al que ells desitgin.

Objectius:

  • Introducció conceptes bàsics del Ioga
  • Treballar la creativitat i la imaginació
  • Treballar la coordinació i el ritme
  • Treballar l’atenció
  • Treballar l’equilibri
  • Prendre consciència de la respiració
  • Treballar la relaxació
  • Potenciar la comunicació

El ioga per nens es molt beneficiós, aporta un coneixement intern, mobilitat, elasticitat i control del propi cos, estimula la circulació sanguínia, millora els hàbits de la respiració, redueix el nivell d’estrès infantil i fomenta valors i hàbits posturals sovint oblidats.

Observacions: Cal portar roba còmode i mitjons antilliscans.

Inscriu-te i/o demana més informació sobre Ioga per Nens.

SELECCIONA SI VOLS:
-INSCRIURE'L a aquesta activitat (quotes mensuals, veure tarifes).
-O vols MÉS INFORMACIÓ.
Autoritzo rebre informacions comercials de Vida Meva i el tractament de les dades conforme a l'avís legal aquí disponible.
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en enviar la seva sol·licitud consent que les dades personals i informacions que vostè faciliti en aquest formulari, quedin registrat/as en un fitxer el responsable del qual és l’Associació Vida Meva amb la finalitat de la gestió del servei sol·licitat en el mateix (incloent el contacte per mitjans electrònics) i que siguin comunicats (en el cas de ser necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud) a la persona responsable de la Associació perquè aquest es posi en contacte amb Vostè als citats efectes. Vè. podrà exercitar el dret d'accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament mitjançant sol·licitud escrita acompanyada d'una còpia del DNI o un altre document oficial d'identificació dirigida a Vida Meva - Passatge del Vallès 16-18b. 08201 Sabadell.

Data i Hora

Dimecres
17:00 - 18:00
Dijous
17:00 - 18:00